sâmbătă, 22 februarie 2014

Rețetă pentru dezlegare la pește: crap cu roșii la cuptor

Vă recomandăm pentru dezlegare la pește această delicioasă rețetă de crap cu roșii la cuptor


Ingrediente

Pentru această rețetă aveți nevoie de 500 grame mușchi de crap, 2 roșii, 6 caței mari de usturoi, condimente pentru pește, ulei și sare.

Mod de preparare 

Bucata de mușchi de crap se spală, se șterge și se portionează. Se unge cu ulei și se presară puțină sare și condimentele. Bucățile se pun în tavă mare de aragaz tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei. 

Roșiile se spală, se sterg și li se scoate miezul care se poate folosi la un alt preparat. Se taie apoi în cubulețe și se amestecă cu doi căței de usturoi tocați mărunt cu sare și piper. Se pun lângă bucațile de pește

Se dă tava la cuptor până când peștele este gata. 

Se servesc bucățile de pește cu cubulețe de roșii deasupra și mujdei de usturoi facut din restul de 4 catei. Vă recomandăm pentru mujdei să folosiți un mojar cu pistil din marmură sau granit.

Sursa rețetă sfatulparintilor.ro
Imagine sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu: