luni, 17 martie 2014

Calitate şi inovaţie BLAUMANN

Cu o istorie de peste 15 ani pe piaţa de distribuţie a produselor de bucătărie, Compania Blaumann Industries Private Limited a fost fondată în Europa, mai precis în capitala Ungariei, Budapesta. În ciuda crizei declanşate în 2008, compania a cunoscut o creştere continuă datorită produselor sale inovative, accesibile şi cu un design modern. Fie că sunt fabricate din metal, sticlă, inox, ceramică, marmură, plastic sau silicon, produsele Blaumann se caracterizează prin tehnologii inovative, calitate şi aspect estetic, bucurându-se de popularitate în peste 14 ţări.

În cadrul magazinului nostru virtual aveţi acces la o gamă largă de produse Blaumann, de la forme de copt, cuţite, răzători şi alte accesorii de bucătărie până la oale, tigăi şi ceainice din materiale de cea mai înaltă calitate. Tigăile cu interior ceramic păstrează vitaminele, mineralele şi prospeţimea alimentelor, nu necesită mult ulei, se pot spăla doar cu apă caldă şi au un interior antiaderent, ceea ce face ca alimentele să nu se lipească. Dacă vă doriţi un stil de viaţă sănătos, este un produs care nu trebuie să vă lipsească din bucătărie.

În acelaşi fel, interiorul din marmură nu lasă mâncarea să se lipească, înlocuind, cu succes, clasicul teflon. Totodată, păstrează vitaminele din alimente, se curăţă uşor şi este un bun conducător de căldură.

Pe de altă parte, oalele Blaumann din inox sunt un ajutor de nădejde pentru gospodine prin reducerea timpului de gătire într-un mod confortabil, sigur şi econom, păstrează aroma alimentelor şi sunt foarte rezistente în timp.

Pe lângă acestea, magazinul nostru vă oferă răzători, mojare cu pistil din porţelan, seturi de cuţite, cântare de bucătărie, termosuri care menţin conţinutul cald chiar şi 12 ore, ceainice, tăvi pentru servit şi diferite ustensile pentru bucătărie care poartă, cu mândrie, marca Blaumann.

Încă de la înfiinţarea sa, compania Blaumann şi-a propus să vină pe piaţă cu un concept inovativ care se regăseşte, acum, în calitatea şi durabilitatea produselor pe care le puteţi achiziţiona la un preţ competitiv. Acest lucru face ca produsele Blaumann să fie unele dintre cele mai bune în privinţa raportului calitate/preţ. Întrucât portofoliul companiei este în creştere, trebuie să ne aşteptăm şi la alte produse dotate cu tehnologii inovative şi materiale noi, cu mult diferenţiate de oferta concurenţei.

Reprezentanţii Blaumann garantează că produsele lor sunt uşor de utilizat, confortabile şi estetice pentru gospodinele din întreaga lume. Iar noi, cei care le folosim şi le comercializăm, nu putem decât să subscriem.

Comandă acum produsele Blaumann de pe www.megaplus.ro!

Urmarește-ne pe Facebook sau abonează-te la Newsletter pentru noutăți și reduceri!

Articol realizat de Ada Ioana COJAN

Niciun comentariu: