joi, 2 noiembrie 2017

Rețetă de creveți cu cartofi

Această rețetă de creveți cu cartofi este o alegere excelentă pentru zilele ocupate din timpul săptămânii. Este gata în doar 40 de minute și are un gust deosebit. Acum, că a venit toamna, iar vremea este tot mai rece, ne putem încălzi puțin în bucătărie cu acest fel de mâncare. În plus, cartoful fiert este unul dintre cele mai bune ingrediente. Este chiar mai delicios decât cartoful prăjit.
Acest preparat este atât de simplu de gătit! Singurul lucru pentru care ar trebui să vă îngrijorați este timpul de preparare al creveților. După cum știți, aceștia se gătesc foarte repede, iar dacă îi lăsați prea mult pe foc pot deveni cauciucați. Trucul este să gătiți, în prealabil, cartofii, după care să adăugați creveții. Urmând acest sfat, puteți fi siguri că rețeta de cartofi cu creveți pentru nopțile agitate și reci din timpul săptămânii va fi de-a dreptul delicioasă.


Timp de preparare: 40 minute
Porții: 4
Nivel: ușor

INGREDIENTE:
  • 2 lămâi înjumătățite plus câteva felii, pentru servire
  • 110 g condimente pentru fructe de mare
  • 8 căței de usturoi, zdrobiți
  • 1 ceapă roșie mare
  • 6 bucăți cimbru proaspăt
  • 500 g cartofi baby
  • 4 știuleți de porumb, tăiați în două
  • 600 g creveți mari, nedecorticați
  • 30 g unt
  • Sos fierbinte (opțional)
MOD DE PREPARARE:
Umpleți un vas mare cu aproximativ patru litri de apă. Stoarceți sucul de lămâie în apă și adăugați și adăugați cele jumătățile de lămâie stoarse. Adăugați condimentele pentru fructe de mare, usturoiul și ceapa, tăiată în patru bucăți, apoi cimbrul. Acoperiți vasul și lăsați-l să fiarbă, după care reduceți focul și mai lăsați la fiert timp de cinci minute.
Adăugați cartofii în oală și mai lăsați pe foc aproximativ zece minute, până devin fragezi. Adăugați porumbul și mai lăsați la gătit încă cinci minute.
Între timp, feliați creveții pe lung, prin cochilie; scoateți-le venele și clătiți-i. Puneți-i în oală, acoperiți vasul cu un capac și lăsați-i pe foc până devin opaci (2-3 minute). Transferați creveții și legumele, cu o lingură, într-un castron mare. Adăugați în castron untul și aproximativ 200 de mililitri de zeamă fiartă din oală și amestecați până când untul se va topi. Așezați creveții și legumele pe o tavă. Puteți servi cu zeama rămasă de la fiert, zeamă de lămâie și sos fierbinte.
Sursă: www.foodnetwork.com
Vă mai recomandăm:

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

Cum fierbem corect cartofii

Există o modalitate corectă și una greșită de a fierbe cartofii? Răspunsul este: “da”. Cartofii sunt recomandați în multe diete și sunt o sursă excelentă de nutrienți. Ei sunt bogați în vitaminele A, C, oligoelemente (potasiu, magneziu, calciu), vitamine din complexul B, fibre alimentare, compuși fenolici. Cartoful este leguma ideală pentru toți ce care își doresc un corp bine proporționat și tonifiat.
Păstrați nutrienții și aroma cartofilor cu ajutorul acestor sugestii fierbinți.


1. Alegeți cartoful
Pentru obținerea celor mai bune rezultate, începeți, întotdeauna, cu

cele mai sănătoase ingrediente. Alegeți un cartof cu coaja netedă și relativ nealterată, fără pete întunecate și fără muguri. De asemenea, aveți grijă să nu fie moale, ci ferm la atingere, când îl apăsați.

2. Prepararea
Bucătarii-șefi recomandă să fierbeți cartofii în coajă. Astfel, veți
păstra aroma și substanțele nutritive din interior, în timpul procesului de gătire. De fapt, jumătate din cantitatea de nutrienți se află în coajă. Dar dacă într-adevăr nu suportați coaja, decojiți cartofii după ce îi fierbeți. Asigurați-vă că i-ați lăsat, în prealabil, să se răcească.
Indiferent de ceea ce ați hotărât să faceți cu coaja, cartofii se vor prepara mai repede dacă îi tăiați în bucăți. Nu trebuie să fie bucăți extrem de mici, mai ales dacă urmează să le zdrobiți. Pe de altă parte, dacă decideți să îi decojiți după fierbere, este indicat să păstrați bucățile destul de mari.

3. Asezonarea
Cartofii absorb o mare cantitate de aromă, deci adăugați sare în apă, înainte de a-i găti, pentru un gust
mai bun. Însă nu trebuie să vă limitați doar la sare. Adăugați verdețuri, condimente și orice ingrediente de acest fel care vi se par mai gustoase, pentru a îmbunătăți produsul final. Unii bucătari fierb cartofii în zeamă cu vegeta sau cu gust de pui, în timp ce alții adaugă unt, căței de usturoi, bucăți de ceapă sau țelină. Ați mai putea, de asemenea, folosi, piper negru, condimente cajun, pătrunjel și rozmarin.

4. Fierberea
După ce ați ales cartofii, este timpul să îi puneți în oală. Adaugă-i în lichidul din vas înainte ca acesta să fiarbă. Acest lucru permite cartofilor și lichidului să se încălzească în același timp, pentru a se prepara uniform. De asemenea, este, important să vă asigurați că lichidul acoperă complet cartofii și că sunteți cu ochii pe vas în timp ce se prepară, adăugând lichid dacă nivelul devine prea scăzut. Mențineți vasul la foc mic.

5. Atenție când sunt gata!

Nu lăsați cartofii prea mult timp la fiert sau veți avea parte de niște resturi umede, cu o textură prea puțin aromată. Cartofii sunt gata atunci când puteți glisa vârful unui cuțit de-a lungul acestora, fără a opune rezistență.
Este important să scurgeți apa din vas imediat ce ați terminat de gătit. Nu lăsați cartofii în lichid în timp ce terminați de pregătit alte preparate. Cartofii păstrează căldura destul de bine așa încât, după ce veți scurge apa și îi veți așeza la loc, în oală,cu capacul deasupra, se vor menține calzi până îi veți servi.

Indiferent că sunt garnitura sau atracția principală a mesei, încântați-vă oaspeții preparând cartofii perfecți.

Voi cum preferați să serviți cartofii? 

Pentru fierberea corectă a cartofilor, vă recomandăm:

Oală inox Kassel, diametru 16 cm, capacitate 1.7 litri, capac, inducție, seria Vienna

Oala inox Kassel, diametru 16 cm, capacitate 1.7 litri, capac, inductie, seria Vienna

Oală emailată din oțel carbon KingHoff, capacitate 6 litri, diametru 24 cm, inducție, capac 

Oala emailata din otel carbon KingHoff, capacitate 6 litri, diametru 24 cm, inductie, capac

Set de oale din inox Fissler, 8 piese, seria Paris, inducție, capac

Promotie: Set de oale din inox Fissler, 8 piese, seria Paris, inductie, capac

Set de oale cu interior granit Klausberg, 7 piese, inducție, capac 

Set de oale cu interior granit Klausberg, 7 piese, inductie, capac

Set de oale din inox KingHoff, 6 piese, inducție, capac 

Set de oale din inox KingHoff, 6 piese, inductie, capac


Decorticator cartofi Magic Fissler 20 071 08


Decorticator cartofi Magic Fissler 20 071 08

Păsător pliabil cartofi KingHoff, material inox, lungime 27.5 cm, inel pentru agățare 

Pasator pliabil cartofi KingHoff, material inox, lungime 27.5 cm, inel pentru agatare


Vă mai recomandăm:

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)  

marți, 31 octombrie 2017

Secretele preparării pastelor perfecte

Pastele făinoase ocupă un loc important în meniul consumatorului român, fie că sunt servite în combinație cu diferite feluri de fripturi, fie că că sunt folosite ca ingredient în supe sau ciorbe. Deși românii nu sunt cei mai mari consumatori de paste, oferta magazinelor este destul de generoasă. Totuși, cele mai sănătoase paste sunt preparate în propria bucătărie. Pentru a fi și gustoase, trebuie să cunoașteți câteva secrete. 

De-a lungul deceniilor, pastele au căpătat o anumită reputație, în mare parte din cauza dietelor care promovează un conținut scăzut de carbohidrați. Nu același lucru se poate spune despre pastele bio Durum, care au un indice glicemic mai scăzut. Consumul unor astfel de paste a fost asociat cu un nivel mai mare de “colesterol bun”, ceea ce semnifică un risc mai mic de apariție a diabetului sau a bolilor cardiovasculare. Așadar, puteți opta pentru consumul de paste din magazin sau puteți alege să le preparați acasă. Dacă aveți în vedere a doua variantă, este bine să știți că felul în care le gătiți le poate face mai sănătoase.
Masina de preparat pasteDacă preferați pastele de casă, aveți nevoie doar de făină, ouă și un făcăleț. Pentru a vă face munca mai ușoară, vă recomandăm să achiziționați o
mașină de preparat paste, dacă nu aveți deja în bucătărie. De asemenea, este util să aveți mereu în dulap o foaie de silicon pentru frământarea aluatului. Este practică, rezistentă, ușor de curățat și ocupă puțin spațiu. Desigur, veți avea nevoie și de cuțite bine ascuțite, drept pentru care vă recomandăm să aveți la îndemână un ascuțitor; mai indicat ar fi un set de cuțite de calitate, care să nu necesite deseori ascuțirea și pe care să le folosiți o perioadă lungă de timp. Un astfel de set este cel la Fissler, seria Sharp Line, care vine împreună cu un suport de lemn. Veți mai avea nevoie și de un tocător mare, dar și de un spațiu destul de generos pentru făina care se va împrăștia în toate părțile.
Pentru ca pastele să fie mai gustoase și mai sănătoase, este indicat să le preparați al dente. În acest fel, vor fi digerate și se vor absorbi mai încet decât cele lăsate prea mult pe foc. Pentru a vă bucura de paste mai sănătoase și mai delicioase, urmați recomandările de mai jos.

1. Folosiți o oală mare
Pastele trebuie să înoate într-o mare de apă deoarece se extind, în timpul fierberii. Dacă nu este suficientă apă, pastele se vor umfla prea mult și se vor lipi unele de altele. Capacitatea obișnuită a oalei trebuie să fie între 5 și 8 litri și este indicat să fie umplută cu apă doar pe trei sferturi, adică aproximativ patru litri la 500 de grame de paste făinoase.


2. Umpleți vasul cu apă rece
Acest lucru este valabil indiferent ce gătiți. Apa caldă dizolvă poluanții mai repede decât cea rece, iar unele țevi conțin plumb care se poate scurge în apă. Pentru mai multă siguranță, utilizați întotdeauna apă rece de la robinet și lăsați-o să curgă puțin, înainte de a o utiliza.

3. Sărați puternic apa
Când adăugați sare în apă este strict pentru aromă. Faceți acest lucru atunci când apa începe să fiarbă.
Sarea va fi absorbită pe măsură ce pastele se prepară, adăugând un plus de aromă. Procedați precum Mario Batali și sărați apa până când "are gustul ca marea". De asemenea, se spune că sarea face ca pastele să fiarbă mai repede, ceea ce este eronat. Într-adevăr, sarea ridică punctul de fierbere, dar pentru acest lucru este nevoie de foarte multă sare, mai multă decât poate suporta cineva.

4. Nu turnați ulei în oală!
Se spune că uleiul de măsline împiedică lipirea pastelor de oală, însă poate împiedica și lipirea sosului de paste. Cu toate acestea, dacă nu folosiți sos sau utilizați o bază de ulei de măsline, atunci acesta va avea un efect redus.

5. Asigurați-vă că apa este fiartă
Oricât ați fi de nerăbdători, așteptați momentul când apa va fierbere cu bule mari. Temperatura de fierbere este cea care împiedică lipirea pastelor făinoase unele de altele. Prima scufundare în apa fiartă este esențială pentru textura produsului final.

6. Amestecați
Nu uitați să vă amestecați. Poate părea evident, dar acest pas simplu poate fi ușor uitat atunci când vă grăbiți să terminați de gătit. Dacă îl omiteți, pastele se vor lipi unele de altele și vor fi gătite neuniform.

7. Scoateți capacul
Odată ce adăugați pastele, așteptați ca apa să revină la fierbere și apoi scoateți capacul. Astfel, nu veți mai avea parte de acea spumă albă care curge peste marginilor vasului. Lidia Bastianich, bucătar și vedetă de televiziune, oferă și o altă alternativă: mențineți capacul întredeschis, cu ajutorul unei linguri de lemn.

8. Testați
Desigur, puteți respecta instrucțiunile de pe pachetul de paste făinoase. Dar cel mai bun cronometru este propria gură. Autorul de cărți de bucate și bucătarul Jacob Kenedy recomandă, în cartea sa, “Geometria pastelor”, să "începeți degustarea la intervale de 15 - 20 de secunde, după un minut sau două de când credeți că pastele ar putea fi gata."
Pe de altă parte, dacă serviți pastele cu sos, scoateți-le din apa fiartă cu aproximativ patru minute înainte de timpul menționat pe ambalaj. Apoi, adăugați-le în sos și mai lăsați-le la fiert timp de un minut sau două până când devin al dente. Această metodă trebuie utilizată numai cu o cantitate proporțională de sos. Nu este indicat să aveți o oală mare de sos pentru câteva paste făinoase. Este bine, totuși, să aveți un surplus de sos pe care să îl păstrați în congelator pentru altă zi sau pentru a-l servi separat.

9. Nu vărsați toată apa de la paste
Folosiți-o, în schimb, la prepararea sosului. Adăugați între 50 și o sută de mililitri de apă în sos, înainte de a adăuga pastele. Apa sărată și amidonul nu numai că vor adăuga un plus de aromă, dar vor contribui și la îngroșarea sosului.

10. Aveți grijă cum scurgeți pastele
Modul în care scurgeți pastele poate afecta aroma și textura. Dacă gătiți paste lungi, cum ar fi linguini sau spaghete, încercați să folosiți un clește pentru spaghete sau o lingură pentru paste, pentru a transfera pastele din apă în sos. Pentru pastele scurte, este ideal să aveți o oală pentru paste cu sită sau o strecurătoare. Asigurați-vă că nu lăsați pastele să stea prea mult afară din apă, pentru a nu se lipi unele de altele.


11. Nu clătiți pastele fierte
Uleiul nu este singurul vinovat care împiedică pastele și sosul să se îmbine armonios. Același lucru se întâmplă dacă veți clăti pastele sub jetul de apă. Procedând în acest fel, veți elimina amidonul de pe suprafața pastelor făinoase care ajută sosul să adere mai bine.

Dacă mai știți un alt secret de preparare a pastelor perfecte, ne-am bucura să ni-l împărtășiți.

Vă mai recomandăm:
Cum preparăm pastele în casă  
Bucătăria italiană - 18 trucuri de Master Chef 
Salată grecească de paste

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)  

joi, 26 octombrie 2017

Rețetă de cafea cu butterscotch în cana pentru spumă KingHoff

Cafea cu butterscotch este o rețetă potrivită, în principal, pentru lunile reci de toamnă și de iarnă. Este atât de gustoasă încât veți fi recunoscători pentru fiecare înghițitură care vă va încălzi, o adevărată desfătare pentru simțuri. 
Totodată, este băutura ideală la o fabuloasă petrecere. Vă puteți amenaja un colț de cafenea în casă, cu ingrediente pentru cafea, unde musafirii să își poată prepara propria băutură. Mai puțină muncă pentru voi, mai multă distracție pentru invitați! Iubitorii de cafea vă vor aprecia la fel de mult cum își apreciază cafeaua.

INGREDIENTE:
  • 180 ml cafea
  • praf de scorțișoară
  • 30 ml butterscotch
  • 30 ml smântână
  • 14 ml sos de caramel și suplimentar, pentru topping
  • frișcă

MOD DE PREPARARE:
1. Turnați cafeaua în ceașcă.
2. Adăugați un praf de scorțișoară, butterscotch, frișcă, sos de

Cana pentru spuma din lapte
caramel și amestecați. Pentru acest lucru, puteți folosi o cană pentru spuma din lapte. Vă recomandăm cana din oțel inoxidabil de la KingHoff, în mai multe straturi. Cu interior gradat, aceasta poate fi folosită și pentru prepararea spumei din lapte pentru cappuccino sau pentru cafe latte. Este potrivită pentru plitele cu inducție, iar dacă nu aveți o oală pentru fiert laptele, o puteți utiliza și în acest scop. Dacă nu ați mai auzit de butterscotch, trebuie să știți că acesta este un lichior pentru cafea, preparat dintr-un amestec de caramel, unt, zahăr brun, vanilie, sare sau frișcă. Puteți achiziționa acest lichior din magazin sau îl puteți prepara acasă.
3. Adăugați deasupra  frișcă, sos de caramel și un praf de scorțișoară, înainte de a servi.
Pentru varianta fără alcool, puteți folosi sirop butterscotch.
Vouă cum vă place să serviți cafeaua?

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)   

9 soluții pentru o cafea mai sănătoasă

Consumul regulat de cafea este un obicei care a stârnit numeroase controverse, de-a lungul timpului. Criticată vehement, vreme îndelungată, de unii cercetători, cafeaua s-a dovedit a avea un impact pozitiv asupra stării de sănătate. Iar dacă știm anumite trucuri, vom putea profita la maxim de potențialul ei curativ. 


Două studii efectuate în zece țări europene și în Statele Unite au demonstrat că persoanele care consumă aproximativ trei cești de cafea pe zi, inclusiv decofeinizată, au o speranță de viață mai mare. Deci dacă v-ați propus să renunțați la acest “viciu”, ar fi bine să vă mai gândiți.

Punctual, iată motivele pentru care trebuie să aveți încredere în cafea:
  • Previne diabetul de tip 2
  • Scade riscul afecțiunilor cardiovasculare
  • Protejează de boala Parkinson, cancer la colon, pietre la rinichi și ciroză hepatică
  • Calmează durerile de cap
  • Are efect antiinflamator datorită antioxidanților
  • Dezvoltă atenția
  • Stimulează secreția salivară, îmbunătățește dicția și funcțiile vorbirii
  • Îmbunătățește scrisul de mână
  • Îmbunătățește starea de spirit
  • Nu provoacă aciditate
  • Vindecă herpesul
  • Nu dă dependență
Un beneficiu important al consumului de cafea îl pot avea și cei care doresc să slăbească, deoarece aceasta contribuie la pierderea în greutate.
Cu toate acestea, mulți preferă să cumpere cafea de la cafenelele populare, fără să țină cont că sunt pline cu zahăr și extra calorii. Poate nu aveți suficient timp la dispoziție sau poate doar vă place cafeaua de la o anumită cafenea. În acest caz, există soluții care vă pot transforma cafeaua într-una mai sănătoasă.

1. Evitați îndulcitorii artificiali și zahărul rafinat
Poate părea evident, însă ați fi surprinși câte versiuni populare de cafea sunt încărcate cu îndulcitori artificiali și zahăr rafinat. O cafea nesănătoasă consumată zilnic vă poate “ajuta” să luați în greutate cu două sau chiar patru kilogram mai mult, într-o lună sau două. Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca adulții să consume 25 de grame (sau mai puțin) de zahăr pe zi. O modalitate de a evita toate aceste probleme este consumul de cafea neagră. Iar dacă acest tip de cafea nu vă este pe plac, vă vom oferi, mai departe, și alte soluții delicioase pentru a mai condimenta lucrurile.
Dacă nu vă place să consumați cafea fără zahăr, încercați să adăugați o cantitate mică de ștevie. Este o alegere mai bună decât consumarea îndulcitorilor artificiali și a zahărului rafinat. Puteți utiliza, de asemenea, zahăr de cocos sau sirop de arțar organic. Secretul este să adăugați aceste ingrediente doar în cantități foarte mici. Nu exagerați!


2. Evitați frișca sau laptele artificial
Aproape la fel de rău ca îndulcitorii artificiali, lactatele artificiale conțin o mulțime de substanțe care nu doriți să ajungă, zilnic, în corpul vostru. Un sortiment mare de astfel de ingrediente este preparat cu sirop de porumb și uleiuri hidrogenate.
Puteți avea parte de o cafea mai sănătoasă dacă folosiți smântână. Aceasta conține și vitamina K2, prezentă în smântâna cu un procent mare de grăsime. Aportul necesar de vitamina K2 a fost asociat cu rate mai scăzute de cancer și boli de inimă, precum și cu pierderea în greutate, deși acest fapt ar putea părea surprinzător.

3. Utilizați apă filtrată și cafea organică
Acest lucru poate părea evident, de vreme ce cafeaua este preparată, în proporție de 99%, din apă. Cei mai mulți, însă, nu iau în considerare calitatea apei atunci când prepară o ceașcă de cafea. Începeți cu ingrediente de calitate și veți avea parte de cea mai bună cafea. Acest lucru este valabil și pentru boabele de cafea. Optați, întotdeauna, pentru un produs bio, chiar dacă va trebui să scoateți puțin mai mult din buzunar. Existe vaste culturi de cafea acoperite cu pesticide, drept pentru care nu veți dori boabe de o calitate îndoielnică.

4. Adăugați scorțișoară în cafea
Dacă doriți să adăugați mai mulți antioxidanți în cafea și, totodată, să vă controlați nivelul de glicemie, presărați un praf de scorțișoară în ceașca de cafea. Scorțișoara are o istorie de utilizare destul de lungă, fiind folosită drept condiment, precum și ca medicament. Deși poate fi utilizată în orice moment al anului, cu siguranță o veți aprecia mai mult în lunile reci de toamnă și iarnă.

5. Mâncați înainte de a bea cafea
În timp ce mulți dintre noi începem ziua cu o ceașcă mare de cafea, pentru mai multă energie, de fapt, efectul este exact opus. Cum este posibil acest lucru? Ca răspuns la cofeina din cafea, corpul nostru eliberează insulină. Acest lucru, la rândul său, determină o scădere majoră a zahărului din sânge, care ne lasă epuizați și obosiți. Nu este o modalitate foarte bună de a începe ziua. Este de preferat să luați o mică gustare în timp ce savurați cafeaua de dimineață sau chiar înainte de a bea. Cu siguranță, veți fi mai mulțumiți.

6. Adăugați colagen în cafea
Colagenul este bogat în glicină, un aminoacid care ajută la reducerea durerilor articulare. De asemenea, este un tratament eficient pentru inflamații și contribuie la repararea țesuturilor.

7. Adăugați unt bio în cafea
Cana pentru spuma din lapte
Prin adăugarea untului bio în cafeaua neagră, veți stimula buna funcționare a creierului și veți obține toate beneficiile care decurg atunci când consumați acest ingredient. Pentru amestecarea cafelei, puteți folosi o cană pentru spuma din lapte.

8. Adăugați ulei de cocos în cafea
Uleiul de cocos conține grăsimi sănătoase care au fost corelate, în cadrul multor studii, cu scăderea în greutate. Uleiul de cocos este benefic și în ceea ce privește sănătatea creierului. Se vorbește chiar despre existența unei potențiale legături între reducerea ratei bolnavilor de Alzheimer și consumul zilnic al uleiului de cocos. În plus, cafeaua de dimineața va avea un gust mult mai plăcut.

9. Adăugați cacao în cafea
Ce spuneți de o ciocolată caldă? Mulți dintre noi preferă să se încălzească în acest mod, în zilele răcoroase. De preferat ar fi să adăugați, în cafea, cacao organică, fără îndulcitori. Acest ingredient are numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv un risc mai scăzut de a ne îmbolnăvi de cancer sau de boli de inimă. Totuși, nu exagerați! O linguriță este suficientă.

Pont de final: 
Dacă vreți să păstrați cât mai mult din aroma naturală a cafelei, cumpărați-vă o râșniță și beți doar cafea proaspăt măcinată. La un preț foarte convenabil puteți achiziționa o râșniță manuală care își va face treaba impecabil. Un produs de calitate, cu un design original și retro, vă ofertă KingHoff. Consultați aici gama de râșnițe manuale pentru cafea.

Pentru prepararea unei cafele sănătoase și parfumate, dar și pentru păstrarea unei arome puternice un timp mai îndelungat, vă recomandăm:

Râșniță manuală pentru cafea KingHoff, elemente din lemn și ceramică 

Rasnita manuala pentru cafea KingHoff, elemente din lemn si ceramica

Infuzor pentru ceai sau cafea KingHoff

Infuzor pentru ceai sau cafea KingHoff, capacitate 800 ml

Espressor pentru aragaz KingHoff, capacitate 4 cupe

Espressor pentru aragaz KingHoff, capacitate 4 cupe

Infuzor pentru ceai și cafea Klausberg 

Infuzor pentru ceai si cafea Klausberg, capacitate 600 ml

Termos - dispenser pentru ceai sau cafea Klausberg

Termos - dispenser pentru ceai sau cafea Klausberg

Infuzor pentru ceai sau cafea Nava, capacitate 1000 ml 

Infuzor pentru ceai sau cafea Nava, capacitate 1000 ml


Vă mai recomandăm:
 
Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)