joi, 10 august 2017

Cele mai bune cântare de bucătărie

Oricine cunoaşte importanţa de a găti ştie că are nevoie, în bucătărie, de vase şi de ustensile de calitate. Însă câţi recunosc importanţa unui cântar de bucătărie? Pentru cei care se întreabă la ce le-ar fi de folos acest instrument micuţ şi, în aparenţă, nesemnificativ, am pregătit câteva informaţii utile, însoţite de recomandările noastre.

 Cantar de bucatarie

1. Este mai precis
Măsurătorile clasice nu au aceeaşi acurateţe ca cele ale unui cântar de bucătărie. Făina, de exemplu, poate fi compresată, ceea ce alterează precizia cantităţii care poate intra într-o cană de măsurat. Ce să mai spunem de legume precum roşiile şi ceapa care există într-o varietate de dimensiuni? Deci, pentru toate cele enumerate mai devreme, cu excepţia lichidelor, cel mai precis este cântarul.

2. Este uşor de folosit
Cântarele digitale au un display mare care indică foarte precis greutatea produsului, într-o secundă. Dacă vă permite cântarul, puteţi răsturna ingredientele direct în recipientul cu care acesta este prevăzut, fără a mai murdări alte ustensile.

3. Este mic
Când trebuie să îţi alegi cu grijă produsele de gătit din cauza spaţiului limitat, un cântar de bucătărie este, probabil, ultimul lucru la care te-ai gândi, însă cântarele digitale nu sunt mai mari decât o carte de dimensiuni mici.

4. Ajută la evaluarea ochiometrică a cantităţilor
Acest lucru este de mare importanţă pentru oricine îşi doreşte să slăbească sau să se menţină la aceeaşi greutate. Cu ajutorul cântarului, deţineţi controlul asupra cantităţilor consumate. Cu cât îl veţi folosi mai des, cu atât vă va fi mai uşor să apreciaţi obiectiv greutatea alimentelor, chiar şi atunci când nu veţi avea cântarul la dispoziţie.

5. Este indispensabil la dietă / regim
Orice dietă sau regim vine cu respectarea unor cantităţi precise ale alimentelor recomandate. În acest caz, cântarul de bucătărie poate fi investit cu cea mai mare încredere. El nu vă înşeală niciodată!

Înainte de achiziţionarea unui cântar de bucătărie, este recomandat să vă adresaţi nişte întrebări care vă vor ajuta să faceţi cea mai bună achiziţie.

  • Vreau să îl ţin la vedere sau să îl depozitez în dulap?
  • Este suficient de mare pentru nevoile mele?
  • Folosesc vase mari sau mici?
  • Ecranul display-ului este lizibil?
  • Am nevoie de el atât pentru ingrediente uscate, cât şi lichide?
  • Este dotat cu indicator de descarcare a bateriei?

Pentru a vă întinde o mână de ajutor, vă prezentăm diverse tipuri de cântare care vă pentru orice gusturi şi orice nevoi.

Cântar digital de bucătărie Bestron, capacitate 5 kg
 Cantar digital de bucatarie Bestron, capacitate 5 kg, rosu
După ani de gătit şi de copt, veţi avea încă acest cântar în bucătărie. Se remarcă prin durabilitate, fiabilitate şi precizie. Este uşor şi ocupă puţin spaţiu, fiind foarte subţire. Are capacitatea maximă de cinci kilograme, este dotat cu ecran LCD clar şi lizibil. Poate măsura, de asemenea, cantităţile de lapte și de apă, în mililitri. Are indicator de baterie descărcată și de suprasarcină şi este prevăzut cu sistem anti-alunecare.

Cântar de bucătărie KingHoff, capacitate 5 Kg

 Cantar de bucatarie KingHoff, capacitate 5 Kg
Dacă vă confruntaţi cu lipsa spaţiului, acest cântar poate fi strecurat, cu uşurinţă, în sertarul din bucătărie. Este dotat cu patru senzori de precizie şi închidere automată, precum şi manuală. Şi acesta este prevăzut cu indicator de baterie descărcată, dar şi cu un indicator pentru depășirea cantității maxime. În plus, are şi funcţie TARA, ceea ce permite aşezarea, pe cântar, a mai multor ingrediente în acelaşi timp şi revenirea la afişajul zero, după fiecare ingredient. Astfel, sunt eliminate calculele complicare, specifice cântarelor mecanice. 

Cântar de bucătărie din inox mat KingHoff, capacitate 5 Kg
 Cantar de bucatarie din inox mat KingHoff, capacitate 5 Kg
Cine s-ar gândi că un cântar de bucătărie poate fi atât de deștept? Se caracterizează prin precizie (Este dotat cu patru senzori de precizie), un display uşor de folosit, precum şi închidere automată și manuală. Are indicator de baterie descărcată și funcție TARA care, după cum am mai menţionat, permite cântărirea mai multor ingrediente în acelaşi timp şi revenirea la afişajul zero, după fiecare în parte. Are, totodată, şi un indicator pentru depășirea cantității maxime.

Cântar de bucătărie KingHoff, capacitate 2 Kg
 Cantar de bucatarie KingHoff, capacitate 2 Kg
Cu un aspect ceva mai retro, acest cântar are două căni cu unităţi de măsură diferite (mililitri şi cups). Este dotat cu senzori de precizie și închidere atât automată, cât și manuală, display luminos pentru o citire cât mai ușoară, indicator de depășire a cantității maxime și indicator pentru baterie descărcată. Recipientul suportă o capacitate de o mie de mililitri.

Știind toate acestea, nu există nicio scuză de a nu vă menţine sănătatea şi vitalitatea cu aceste cântare în bucătărie care deţin tehnologia necesară pentru cântărirea atentă şi precisă a fiecărui gram.

Pentru rețete, informații utile din categoria "bucătărie şi gătit" şi promoţii, vă invităm să vă abonaţi la newsletterul nostru.

Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii, reţete şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

Tort cu mandarine şi musli

Nu aveţi nevoie de ocazii speciale pentru a le dovedi celor dragi că vă pasă de ei. Puteţi face acest lucru prin gesturi simple, cum ar fi prepararea unei prăjituri sau, de ce nu, puţin mai extravagante, precum pregătirea unui tort. Dar nu orice fel de tort. Atunci când ne toropeşte căldura, parcă ar fi mai potrivită o combinaţie cu fructe. Un tort cu mandarine proaspete şi musli va impresiona nu numai familia, ci şi prietenii, pe care îi veţi putea invita, fără nicio ezitare, la prânzul de weekend.

TIMP DE PREPARARE: 3 h 35 minute
TIMP DE GĂTIRE: 10 minute
PENTRU: 8 persoane

INGREDIENTE:
  • 200 g musli
  • 175 g zahăr
  • 75 g unt 
  • Grăsime de uns tigaia
  • 350 g mandarine conservate + 4 proaspete
  • 200 g brânză cremă cu conţinut ridicat de grăsime
  • 200 g brânză cremă cu conţinut scăzut de grăsime
  • 300 g iaurt
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 pachet glazură
  • 60 g marmeladă de portocale

MOD DE PREPARARE:
1. Amestecaţi musli cu 75 grame de zahăr şi cu untul. Turnaţi şi presaţi amestecul în tigaia unsă, în prealabil, cu grăsime.
2. Scurgeţi mandarinele de zeamă, dar păstraţi sucul.
3. Amestecaţi cele două tipuri de brânză (cu conţinut ridicat, respectiv scăzut de grăsime), iaurtul şi sucul de lămâie.
4. Adăugaţi suficientă apă în sucul de mandarine pentru a ajunge la 150 de mililitri de lichid.
5. Turnaţi sucul într-o tigaie, împreună cu pudra de glazură şi 100 de grame de zahăr, amestecaţi şi aduceţi la fierbere.
6. Când amestecul este gata, luaţi-l de pe aragaz, lăsaţi-l să se răcească uşor şi turnaţi-l în amestecul de brânză.
7. Adăugaţi mandarinele scurse de zeamă în amestec şi împrăştiaţi-le, cu grijă, la baza tortului. Lăsaţi deoparte timp de 3 ore.
8. Decojiţi mandarinele proaspete, tăiaţi-le şi aşezaţi-le deasupra stratului de cremă. 
9. Încălziţi marmelada şi întindeţi-o deasupra. Presaţi puţin musli.

Reteţă preluată de pe www.finedininglovers.com

Pentru rețete, informații utile din categoria "bucătărie şi gătit" şi promoţii, vă invităm să vă abonaţi la newsletterul nostru.

Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii, reţete şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

V-ar mai putea interesa:

marți, 8 august 2017

Tipuri de cuțite necesare în orice bucătărie

Cuțitele există, astăzi, într-o varietate de forme și mărimi. Probabil v-ați întrebat, de multe ori, de ce sunt necesare atâtea tipuri de cuțite într-o bucătărie. În acest articol vă vom spune care sunt principalele feluri de cuțite, motivele pentru care sunt utile acestea, precum și criteriile după care este recomandat să vă ghidați în alegerea acestor ustensile.

Atunci când decideți să vă achiziționați unul sau mai multe cuțite, veți dori să le simțiti ca pe o extensie a mâinii. Când cuțitul este prea mare, va fi greu de controlat și vă expuneți riscului de a-l scăpa din mână. Cele mai bune cuțite sunt cele care sunt confortabile la utilizare, respectă normele de siguranță și sunt adaptate tipurilor de alimente pentru care le folosiți. În orice caz, sunt 5 tipuri principale de cuțite de care nu vă puteți lipsi dacă vreți ca alimentele să fie feliate ca la carte, cât mai rapid și cu un efort minim.

Cuțitul bucătarului
Este unul dintre cele mai versatile tipuri de cuțite. Dimensiunile lui variază între 15 – 30 cm lățime, și 2-4 cm lățime. Mânerul are între 18 și 22 cm. Denumit și cuțit francez, acesta poate fi folosit la tăierea, mărunțirea și tocarea mai multor tipuri de alimente. Lama curbată vă permite să tăiați rapid, printr-o mișcare de balansare, atât legume cât și carne. Oamenii care pregătesc o bucățică de carne la legume (sau mai multă carne) preferă de obicei un cuțit de bucătar. Dacă, printre mâncărurile preferate se află și tocănița sau orice alt fel de mâncare de legume cu carne, acest cuțit nu ar trebui să vă lipsească din bucătărie.

 Cutitul bucatarului Fissler


Cuțitul universal
Acest tip de cuţit are dimensiuni mai mici decât cuțitul bucătarului, undeva între 10 – 15 cm. Poate fi folosit pentru usturoi, ceapă, verdeață, dar și carne.
Cutit universal zimtat Fissler


Cuțitul pentru tăiat și decojit
Este mic și îndemânos, ceea ce îl face perfect pentru curățarea legumelor, tăierea și decojirea fructelor, a usturoiului, și chiar a creveților. Cu lama mai subțire, cuţitul pentru decojit puteți folosi oriunde este nevoie de precizie, inclusiv la îndepărtarea sâmburilor din fructe. Fiind destul de lung (6,5 - 11 cm), mai este potrivit pentru tăierea feliilor de brânză și dezosarea pieptului de pui.  

 Cutit pentru decojit Fissler


Cuțitul pentru pâine
Are o lamă dreaptă și zimțată, cu dimensiunea cuprinsă între 15 și 25 de centimetri. Este potrivit pentru tăierea feliilor de pâine proaspătă. Dacă avem în vizită musafiri, nu am vrea să îi servim cu niște felii rupte și zdrențuite, cu aspect inestetic. Cuţitul pentru pâine mai poate fi utilizat și la tăierea legumelor sau fructelor tari, precum pepenele verde.


 Cutit pentru paine Fissler

Satârul 
Are lama lată, dreptunghiulară şi groasă. Este folosit mai mult în măcelării, însă dacă aveţi de tăiat multe oase şi articulaţii, acesta este cuţitul ideal. Lungimea lamei este de 12 – 18 centimetri.

Cuţitele japoneze
Din această categorie face parte Santoku, un hibrid între cuţitul bucătarului şi satâr. Numele lui provine din limba japoneză şi se traduce prin „trei lucruri bune”. Explicaţia constă în faptul că acest cuţit este, într-adevăr, „specializat” pe trei lucruri importante: tocare, feliere, mărunţire. Lungimea lamei este cuprinsă între 13 şi 18 centimetri. Este folosit pentru tranşarea cărnii cu os şi a alimentelor dure. Marginea lamei este prevăzută cu nişte crestături specifice care previn lipirea alimentelor de cuţit.
Cutit santoku cu alveole Fissler
Alveolele diminuează fricţiunea şi aderenţa la lamă a ingredientelor în timpul porţionării.

Cuțitul pentru dezosat 
Este specific în special măcelăriilor, dar poate fi util pentru oricine doreşte să dezoseze carnea de miel, de porc sau de viţel. Acest tip de cuţit are lama subţire şi rigidă, lungimea ei fiind cuprinsă între 13 şi 18 centimetri. Cele cu lama flexibilă, cuţitele pentru dezosat sunt folosite la dezosarea cărnii de pasăre.
 Cutit pentru dezosat Fissler


Cuţitul pentru filetat
Are lama lungă, subţire şi flexibilă, pentru îndepărtarea, cu uşurinţă a oaselor şi chiar a pielii de pe anumiţi peşti, lungimea acesteia fiind de 12 – 17 centimetri. De vreme ce îl puteţi folosi la filetarea şi curăţarea oricărui tip de peşte, acest cuţit vă ajută să economisiţi bani.

 Cutit pentru filetare Fissler


Cuţitele pentru brânzeturi
Acestea sunt, în general, de trei feluri. Cuţitul pentru brânză moale are lama decupată, pentru a felia mai uşor brânza, cel pentru brânză tare are vârful despicat, iar cel pentru parmezan se aseamănă cu o daltă, puţin decupată spre interior. Unele seturi (precum cele din magazinul nostru) conţin şi un cuţit pentru întins brânza sau untul pe pâine.
 Set de cutite pentru branza Esmeyer
Cuţitele ceramice
Aceste cuţite îşi menţin ascuţimea lamei timp îndelungat, luni sau chiar ani de zile. Este recomandat, însă, să aveţi mare grijă de ele deoarece lama acestora se poate ciobi destul de uşor dacă le folosiţi pentru a tăia carnea sau alte alimente mai dure.

Mânerul
Un criteriu important în alegerea unui cuţit este mânerul. Cuţitele de calitate asigură o îmbinare perfectă între mâner şi lamă, astfel încât să fie sigure şi confortabile la folosire.
Cuţitele cu mâner din lemn au un aspect estetic, însă necesită o mai mare îngrijire, dacă sunt folosite zilnic. În timp, fiind deseori în contact cu apa, lemnul este supus procesului de crăpare sau deformare. Din acest motiv, este bine ca, după fiecare spălare, să uscăm bine mânerul de lemn al cuţitului.
Fiind un material rezistent şi igienic, cuţitele cu mâner din oţel inoxidabil sunt o variantă destul de bună, fiind de calitate premium.
Cea mai bună soluţie par să fie, totuşi, mânerele compozite – o combinaţie între aderenţa lemnului sau atractivitatea inoxului şi igiena plasticului. 

Ascuţirea cuţitelor
Fiind folosite destul de des, cuţitele necesită ascuţire periodică (după aproximativ cinci utilizări sau cel puţin o dată pe lună). Un cuţit care nu taie foarte bine este mai periculos decât unul care taie bine întrucât este nevoie de o forţă mai mare de apăsare şi, astfel, creşte pericolul de accidentare. În plus, un cuţit bine ascuţit vă va uşura munca în bucătărie, alimentele vor fi tranşate mai rapid şi mai estetic. Cea mai rapidă, simplă şi eficientă metodă de ascuţit cuţite este folosirea unui masat – dispozitiv de ascuţit cuţite. După ascuţire, este recomandat să le ştergeţi cu o foaie de ziar. 
 Aparat pentru ascutit cutite KingHoff
Păstrarea cuţitelor
Dacă sunteţi confuz în alegerea cuţitelor, este bine să ştiţi că, în general seturile de cuţite vă oferă cam tot ceea ce aveţi nevoie în bucătărie şi sunt o alternativă de preţ mai convenabilă. Unele dintre ele vin insoţite de un suport special care vă permite să le aşezaţi în aşa fel încât să evitaţi riscul accidentelor casnice. Dacă spaţiul din bucătărie este limitat, puteţi opta pentru un suport magnetic care se fixează pe perete.

 Suport pentru cutite KingHoff
 Suport magnetic pentru cutite KingHoff

 Set de cutite cu lama inox si suport KingHoff Platinum


Recomandările Fissler pentru curăţarea şi întreţinerea cuţitelor pe care le produc
Se recomandă curăţarea manuală a cuţitelor Fissler. Spălarea sub jetul de apă cu puțin lichid de vase și uscarea lor cu atenție (în sensul care merge către marginea de tăiere) sunt suficiente pentru a preveni coroziunea.

Orice cuţit devine, cu timpul, mai puţin ascuţit, drept pentru care trebuie ascuţit în permanenţă. Un cuţit ascuţit este mai sigur decât unul tocit. În plus, veţi putea tăia mai uşor alimentele, fără ca mâna să obosească.

Fissler recomandă utilizarea unui oțel ascuțit pentru a vă ascuți cuțitele. Pentru a ascuți, trageți lama cuţitului de-a lungul întregii suprafeţe a oțelului, de mai multe ori, de la mâner spre vârf, pe ambele părți. 

În final, pentru a vă elimina orice dubiu atunci când vine vorba de alegerea cuţitelor de care aveţi nevoie, vă invităm să reflectaţi puţin la următoarea afirmaţie: "Amărăciunea  proastei  calităţi rămâne mult timp după ce dulceața prețului  mic  este uitată." - Benjamin Franklin.

Voi ce tipuri de cuţite folosiţi?

Pentru rețete, informații utile din categoria "bucătărie şi gătit" şi promoţii, vă invităm să vă abonaţi la newsletterul nostru.

Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii, reţete şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

marți, 1 august 2017

Ceai cu gheață Sangria

Este o băutură pe care o vor îndrăgi chiar și copiii. Aroma de struguri, de lămâie, de lime, gustul fin al
portocalei și revigoranta zmeură conferă acestui ceai roșu rubiniu o aromă minunată.

INGREDIENTE:
  • 1 pachet zmeură congelată
  • 43 g zahăr
  • 1 mână frunze ceai
  • 500 ml suc de struguri
  • 1 lămâie tăiată
  • 1 lime tăiată
  • 500 ml suc de portocale refrigerat

MOD DE PREPARARE:

1. Zdrobiți zmeura cu ajutorul storcătorului pentru presare la rece, până la omogenizare. Turnați piureul într-o sită cu ochiuri fine și aruncați semințele.

2. Puneți la fiert zahărul într-o cratiță, în 700 mililitri de apă, amestecând continuu. Dați la o parte. Adăugați frunzele de ceai. Acoperiți pentru cinci minute.

3. Strecurați lichidul pentru a îndepărta frunzele de ceai. Lăsați amestecul să se răcească ușor. Amestecați piureul de zmeură, amestecul de ceai, sucul de struguri și feliile de lămâie și lime. Acoperiți și lăsați la răcit între două și 24 de ore. Adăugați sucul de portocale și turnați tot amestecul într-un pahar, peste gheață. 
Serviți imediat.

Lăsați-ne un comentariu în care să ne spuneți cum v-a ieșit ceaiul și dacă v-a plăcut.

Pentru rețete, informații utile din categoria "bucătărie şi gătit" şi promoţii, vă invităm să vă abonaţi la newsletterul nostru.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii, reţete şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

V-ar mai putea interesa și articolele: 

9 ponturi pentru un ceai cu gheață savuros

Când ne gândim la ceai, ne imaginăm un lichid fierbinte pe care îl bem în zilele reci de iarnă. Însă ceaiul înseamnă mai mult decât atât. Este băutura oamenilor sofisticați și tacticoși care nu țin cont de anotimp atunci când e vorba de un tabiet. Mai mult, ceaiul poate face deliciul zilelor toride de vară atunci când este servit cu gheață. Dacă v-ați propus să încercați ceva cu adevărat deosebit, vă oferim câteva ponturi pentru prepararea unui ceai cu gheață savuros.


1. Folosiți multe plante de ceai
Trebuie să aveți în vedere că ceaiul cu gheață este mai diluat decât cel obișnuit, drept pentru care este indicat să folosiți o cantitate mai mare de frunze de ceai. Astfel, băutura va avea o aromă mai puternică. De exemplu, dacă la 150 de mililitri de apă folosiți o linguriță de ceai, de data aceasta utilizați două lingurițe. Amintiți-vă că ceaiul trebuie să fie de două ori mai puternic, atât timp cât veți adăuga gheață. 

2. Preparați ceai fierbinte
Prepararea unui ceai fierbinte este cea mai ușoară cale de a beneficia de un ceai cu gheață. Această metodă este foarte importantă în cazul ceaiului verde care ar putea căpăta un gust amar dacă îl preparați la rece. În schimb, ceaiul negru poate sta la infuzat în apă rece peste noapte, urmând ca a doua zi să îl preparați direct la rece, fără nicio etapă intermediară.

2. Fără pliculețe de ceai!
Vă recomandăm să folosiți ceai din frunze. Pliculețele de ceai sunt utile numai dacă sunteți grăbiți și nu aveți suficient timp la dispoziție. În acest fel, însă, veți obține un ceai de o calitate inferioară.

4. Mergeți dincolo de ideea de ceai verde sau negru
Ceaiurile cu fructe se pretează de minune a fi servite cu gheață. De asemenea, ceaiul Rooibos este minunat în această combinație și nu conține cafeină. Unii ar prefera un ceai floral din trandafiri sau iasomie. Tot ce aveți de făcut este să experimentați diferite arome și veți afla ce vă place.

5. Îndulciți cu suc sau cu limonadă. 
O alternativă la zahăr este adăugarea unui îndulcitor precum suc sau limonadă. De exemplu, dacă adăugați aproximativ 200 de mililitri dintr-o astfel de licoare la 800 de mililitri sau chiar un litru de ceai cu gheață, veți obține o băutură dulce și aromată.

6. Folosiți din plin fructele
În afară de zahăr, există mai multe alternative de a vă îndulci ceaiul, cum ar fi fructele. Puneți-vă imaginația la treabă și încercați orice fruct proaspăt și dulce. Atenție, însă! Adăugați fructele doar după ce ați lăsat ceaiul fiert să se răcească, în prealabil, timp de 4, 5 ore, la temperatura camerei. Apoi îl puteți servi imediat sau a doua zi, dacă vreți ceva asemănător cu renumita băutură Sangria.

7. Un sfat important pentru sănătate
Indiferent de tipul ceaiului pe care îl preparați, consumați-l proaspăt. Potrivit Dr. Jeffrey Blumberg, directorul Laboratorului de Cercetare a Antioxidanților al Universității Tufts din Boston, dacă doriți să păstrați o anumită cantitate de ceai în frigider, adăugați puțin suc de lămâie, de lime sau de portocale. Acidul citric și vitamina C din aceste fructe contribuie la conservarea flavonoidelor.

8. Folosiți apă de izvor sau apă filtrată
Apa minerală conține prea multe minerale care pot crea arome mai puțin plăcute atunci când vin în contact cu compușii din frunzele de ceai, în timp ce apa distilată produce o aromă insipidă.

9. Experimentați!
Luați în considerare orice ingrediente. Dacă descoperiți ceva care vă place, adăugați în ceai. Sunteți liberi să testați orice, de la cele mai banale până la cele mai ciudate ingrediente. Ardei afumat, unt de migdale, scorțișoară și smântână sunt doar câteva sugestii, ce-i drept mai puțin obișnuite dar care vă pot oferi arome incredibile. Spre deosebire de cafea, un ceai cu gheață vă oferă o mulțime de combinații. Renunțați la conceptele de bine și rău. Încercați tot ceea ce vă face fericiți!


PRODUSE RECOMANDATE PENTRU PREPARAREA CEAIULUI CU GHEAȚĂ

Storcător manual pentru presare la rece Karl Kruger, material oțel turnat

 Storcator presare la rece Karl Kruger
Infuzor din inox pentru ceai sau cafea KingHoff, capacitate 600 ml
 Infuzor ceai si cafea
Ceainic cu fluier Klausberg, inox, capacitate 2.8 litri, inducție

 Ceainic cu fluier Klausberg

Capsulă (infuzor) din inox KingHoff, diametru 5 cm

 Capsula (infuzor) inox KingHoff
Clește (infuzor) din inox KingHoff, diametru 5 cm

 Cleste (infuzor) inox KingHoff
Set de strecurători din inox KingHoff, 3 piese

 Set strecuratori inox KingHoff
Iar pentru a vă păstra ceaiul rece în jur de 24 de ore, vă recomandăm următoarele produse:

Termos - dispenser pentru ceai sau cafea Klausberg, capacitate 1000 ml, alb

 Termos-dispenser pentru ceai sau ceafea Klausberg

Termos Klausberg, capacitate 480 ml

 Termos Klausberg

Cană termos cu pereți dubli inox KingHoff, capacitate 380 ml

 Termos pereti dubli KingHoff


Am fi bucuroși să auzim variantele voastre proprii de preparare a unui ceai cu gheață aromat, deci așteptăm, cu nerăbdare, comentariile voastre.

Pentru rețete, informații utile din categoria "bucătărie şi gătit" şi promoţii, vă invităm să vă abonaţi la newsletterul nostru.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii, reţete şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)

V-ar mai putea interesa și articolele: