joi, 14 decembrie 2017

Cadouri delicioase de Crăciun

Când simţim plutind, pretutindeni în jurul nostru, aerul de sărbătoare, parcă ne cuprinde entuziasmul. Decembrie este luna în care fiecare celebrează sosirea Crăciunului, apoi Anul Nou. Nicio sărbătoare nu este completă fără să adăugăm un plus de dulceaţă, nu-i aşa? Pe lângă tradiţionalul cozonac, bomboanele și alte delicii reprezintă o parte importantă a petrecerilor de sfârșit de an. 

Dacă nu v-aţi decis încă în privinţa trataţiilor dulci de sărbători, v-am pregătit câteva idei pentru Crăciun. Dulciurile pot fi şi un dar minunat oferit celor dragi. Chiar şi cele mai simple trufe cu ciocolată pot fi un cadou special dacă le împachetaţi într-un ambalaj festiv.

Idei rapide
Cu ajutorul unei matrițe, bomboanele sunt incredibil de ușor de preparat și fi cu adevărat sofisticate. Căutaţi  reţete rapide, care poate fi adaptate cu ușurință pentru a se potrivi oricăror gusturi şi care pot fi pregătite cu ingredientele din cămară.

Lichiorurile homemade sunt unice şi uşor de preparat. Infuzaţi extractele de aromă în lichiorul ales sau permiteți ingredientelor să se infuzeze în alcool pe parcursul mai multor zile sau, în mod ideal, săptămâni, după care păstraţi lichidul în sticle.

Pentru cei organizaţi
Preparaţi și decorați bomboane și biscuiți, cum ar fi toffee de Crăciun, turtă dulce, bomboane sub
formă de bastonaşe, salam de biscuiţi sau biscuiţi de Crăciun umpluţi cu dulciuri, pentru a oferi daruri festive minunate. Sau încercați să infuzaţi câteva sticle de vodcă sau de ulei de măsline cu ingrediente interesante. Gândiți-vă la o vodcă aromatizată cu ciocolată sau la miezul de lămâie infuzat cu ulei de măsline.

Învingători pe ultimul minut
Dacă sunteţi în criză de timp, dar încă doriţi să preparaţi un cadou excelent, uşor de împachetat în ambalaje cochete pe care să le stocaţi în frigider, gândiţi-vă la trufele de ciocolată, extravagante dar uşor de făcut, ciocolată de casă, îngheţată sau biscuiţi cu arahide.

Pentru amatorii deserturilor rapide şi uşor de preparat, am pregătit câteva sugestii care să vă inspire de Crăciun. Oricât de mult aţi aprecia preparatele tradiţionale, ingredientele din reţetele de mai jos şi combinaţiile în care le puteţi folosi vă vor convinge, cu siguranţă.

Prăjitură cu banane şi cremă de brânză
O prăjitură cu banane şi o cremă consistentă de brânză cu o mulţime de nuci va face din voi un star printre invitaţi. Este un desert delicios care vă va obliga atât pe voi, cât şi pe musafirii invitaţi la masă, să vreţi tot mai mult.

Turtă dulce
Această prăjitură încântătoare şi delicată este de o desăvârşire perfectă pentru un desert şi are doar câteva ingrediente, printre care făină, praf de scorţişoară, praf de ghimbir, miere, unt, iaurt, lapte şi ouă. Este decorată cu multe fructe proaspete, nuci şi frişcă. Vă lasă gura apă, nu-i aşa?
Puteţi vedea reţeta aici.

Budincă de prune cu sos de coniac
Profitaţi din plin de prune deoarece acestea pot avea un rol important de sărbători. Reţeta de budincă pe care v-o propunem conţine coniac şi fructe uscate îmbibate cu rom, precum şi un sos dulce şi gros de coniac cu cremă de ou.

Mingiuţe cu rom
Acest deliciu simplu de ciocolată cu puţin rom va fi desertul perfect pentru musafirii invitaţi la petrecerea de Crăciun. Tot ce aveţi nevoie este ciocolată dulce, zahăr brun, rom, biscuiţi cu vanilie, nuci tocate mărunt şi glazură de zahăr, pentru final.

Rotiţe cu ciocolată
Este o reţetă foarte simplă cu ciocolată neagră şi făină, ingrediente menite să creeze o prăjitură delicioasă. Puteţi stoca aceste prăjiturele şi oferi în dar prietenilor care vin în vizită. Aveţi nevoie doar de făină, zahăr pudră, unt, praf de ciocolată caldă şi cacao.

Mere coapte glazurate cu miere şi lămâie
Delicioasa combinaţie de miere cu lămâie, împreună cu fructele favorite ale iernii – merele – toate coapte aşa încât să vă lase gura apă, este desertul ideal pentru Crăciun. Aveţi nevoie de mere, miere, suc de lămâie, unt şi voila! Trataţia voastră dulce este gata de a fi devorată.

Voi ce cadouri dulci oferiţi celor dragi?

Vă recomandăm:

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)  

marți, 12 decembrie 2017

Cum să alegeţi un set de cuţite

Cei mai pricepuți dintre bucătari vă vor spune că tot ceea ce au nevoie în bucătărie este un cuțit scump şi de încredere pentru toate sarcinile pe care le au de îndeplinit. Pentru noi, restul, însă, numeroasele lucruri pe care am dori să le facem în bucătărie, precum ar fi tăiatul cărnii, felierea pâinii și tocarea legumelor ar merge mult mai repede cu lamele specializate ale cuțitelor pe care le găsim într-un set.

Dacă nu aţi avut niciodată un astfel de set, v-aţi putea simţi copleşiţi în încercarea de a sorta toate seriile, caracteristicile și combinațiile dintr-un catalog cu cuțite de bucătărie. Câte cuțite sunt necesare cu adevărat într-o bucătărie? Aveţi nevoie de un cuțit special pentru fiecare aliment? Și merită luate în considerare cuţitele cu acoperire anti-aderentă?
Pentru a vă ajuta să vă răspundeţi la aceste întrebări, ne vom opri asupra unor aspecte la care trebuie să reflectaţi atunci când sunteţi în căutarea unui set de cuţite. De asemenea, vă vom oferi şi câteva sugestii de cuţite potrivite în orice bucătărie.

Cât de mult gătiţi?
Unii se pot mulţumi cu o caserolă mare pe care să o pregătească o dată pe săptămână şi care să le ajungă  în pauzele de prânz de la locul de muncă, în timp ce alţii doresc neapărat să îşi prepare câte o masă în fiecare seară. Înainte de a vă alege un set de cuţite, întrebaţi-vă cât de mult gătiţi. Cu cât vă îndeletniciţi mai puţin cu acest lucru, cu atât este mai puţin important să aveţi o lamă care să reziste unei intense utilizări.

Ce gătiţi?
Multe seturi conţin cuţite specializate care ar putea să vă fie de folos, în funcţie de ceea ce aveţi de pregătit în bucătărie. Evaluaţi, în prealabil, dacă obişnuiţi să coaceţi multă pâine înainte de a cumpăra un set care să conţină prea multe cuţite pentru pâine. Un cuţit pentru dezosat ar putea părea grozav, dar dacă nu îl veţi folosi prea curând sau dacă preparaţi doar rareori carne, este posibil să nu vă ajute prea mult.

Aveţi probleme în curăţarea cuţitelor?
Dacă preferaţi cuţitele care se curăţă uşor, vă recomandăm să le alegeţi pe cele fabricate din inox. În plus, acestea se menţin ascuţite pentru o perioadă lungă de timp şi sunt rezistente la coroziune. Bucătarii profesionişti tind să îşi cureţe lama cuţitului de zeci de ori pe zi. Dacă le urmaţi exemplul, aveţi, într-adevăr, nevoie de cuţite uşor de curăţat.

Seturile noastre favorite de cuţite
Aveţi nevoie, în continuare, de îndrumare în alegerea celui mai bun set de cuţite? Mai departe, vă prezentăm sugestiile noastre – cele mai bune opţiuni pentru orice fel de utilizare.

 Set cutite cu lama inox si suport Fissler, 6 piese, seria Sharp Line

Setul conţine şase piese uşor de folosit şi de întreţinut şi sunt ideale pentru pasionaţii de gătit. Lama cuţitelor este foarte solidă, iar mânerul ergonomic le face extrem de practice chiar şi pentru începătorii în arta gătitului. 
 Ascutitor pentru cutite Sharp Line Fissler, maner din fibra de sticlaSetul include un cuţit de legume, un cuţit pentru roşii, un cuţit pentru şuncă, un cuţit de bucătărie, un cuţit pentru pâine şi un suport de lemn.
Marca sub care sunt fabricate semnifică faptul că, împreună cu setul de cuţite Fissler veţi primi şi garanţia calităţii.
Mai mult, setul vine însoţit de un ascuţitor pentru cuţite Sharp Line Fissler, cu mâner din fibră de sticlă, robust şi durabil. 


  Set de cutite cu lama inox KingHoff, model floral, 3 piese
Există anumite caracteristici care fac din setul de cuţite de la KingHoff cadoul perfect pentru un cuplu sau un student care tocmai se iniţiază în arta gătitului. În plus, acesta este ambalat într-o cutie pretabilă pentru cadouri. 
Fiecare lamă se remarcă printr-un înveliş anti-aderent cu model floral colorat care face cuţitele uşor de curăţat. Rezistenţa la rugină şi mânerele anti-alunecare cu acoperire siliconată le fac perfecte atât pentru începătorii care nu sunt încă pregătiţi să tranşeze un porc întreg, cât şi pentru avansaţi, acestea fiind foarte rezistente datorită lamelor din inox cu o durabilitate deosebită.
Setul include cuţitul bucătarului, un cuţit pentru feliat şi un cuţit pentru legume şi fructe.

 Set de cutite cu lama inox si suport acrilic KingHoff Platinum, 8 piese

Pentru maeştrii bucătari care au nevoie, în bucătărie, de întregul arsenal de cuţite, setul de cuţite KingHoff Platinum este alegerea ideală. Cutitele sunt fabricate din oţel inoxidabil de calitate superioară şi au o durabilitate deosebită datorită formei şi materialului. Negrul se potriveşte oricărui interior, iar aspectul  modern şi atrăgător face din acest set cadoul potrivit în orice bucătărie.
Cuţitele de la KingHoff sunt destinate preparării unor mese straşnice: cuţitul bucătarului, un cuţit pentru pâine, un cuţit pentru dezosat, un cuţit universal şi un cuţit pentru decojit. La toate acestea se adaugă o foarfecă şi un masat pentru ascuţit.

 Set de cutite cu lama inox si suport din lemn KingHoff, 6 piese

Bucătăria voastră este pregătită pentru un upgrade? Atunci, în mod categoric, ar trebui să aveţi în vedere setul de cuţite de la KingHoff fabricate în întregime din inox. Aceste minunate piese din material de calitate superioară sunt destinate profesioniştilor şi sunt prevăzute cu lame extrem de solide care au nevoie doar rareori de ascuţire. În plus, cuţitele au un aspect estetic datorită finisajului strălucitor şi sunt însoţite de un suport de lemn atrăgător şi practic.
Setul conţine: cutitul bucătarului, un cuţit pentru pâine, un cuţit pentru dezosat, un cuţit universal şi un cuţit pentru legume.

 Set de cutite pentru branza Esmeyer, 5 piese, seria Louise
  Set masuratori din plastic Excellent Houseware, 4 pieseFie că sunteţi gazdele unei petreceri cu brânză şi vin, fie că serviţi o masă tradiţională cu brânză, setul de cuţite de la Esmeyer vă oferă asistenţă specializată şi o servire ireproşabilă. Cuţitele sunt fabricate din inox de calitate cu acoperire anti-aderentă. Setul poate fi şi un cadou minunat pentru iubitorii de brânză. În plus, vine împreună cu un set de măsurători din plastic din patru piese de diferite dimensiuni.
Setul conţine: un cuţit pentru brânză tare, un cuţit pentru brânză moale, un cuţit pentru parmezan, o furculiţă pentru brânză şi un tocător din plastic.

Vă recomandăm:

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)  

joi, 7 decembrie 2017

Reţetă de sarmale din Croaţia la oala din inox Karl Kruger

Sărbătorile, la români, vin cu multă voie-bună, dar şi cu mese îmbelşugate, iar mâncarea tradiţională
este atât de gustoasă, încât cu greu putem rezista tentaţiei. Cu toate acestea, în acest an, poate ar fi bine să încercăm reţete noi. Propunerea noastră, pentru aceste sărbători, este o delicioasă reţetă de sarmale, aşa cum sunt preparate nu la români, ci în Croaţia.

Timp de preparare:  4 ore
Porţii: 15

INGREDENTE:
  • 1500 g varză murată (căpăţână)
  • 500 g carne de viţel
  • 500 g carne de porc
  • 200 g bacon
  • 2 ouă
  • 500 g sare
  • 10 g piper negru măcinat
  • 150 g ceapă
  • 125 g orez
  • 300 g varză murată (tocată)
  • 500 g coaste de porc (afumate și uscate)
  • 300 g bacon (uscat, afumat)
  • 5 g untură
  • 3 g făină
  • 2 g boia de ardei

MOD DE PREPARARE:
Luați întreaga căpăţână de varză și îndepărtați frunzele, având grijă să nu le distrugeți. Din 1500 de grame ar trebui să preparaţi aproximativ 20 – 25 de sarmale. Tăiați, triunghiular, partea groasă din zona inferioară a fiecărei frunze.
Amestecaţi carnea de vită cu cea de porc și cu baconul. Adăugați două ouă și ceapa tocată mărunt.
 Oala din inox Karl Kruger, capacitate 20 litri, diametru 32 cm, inductie, capac
Preparaţi  orezul pe jumătate şi adăugaţi-l în carne. Apoi adăugați sare şi piper și amestecați bine.
Puneți carnea în frunzele de varză și faceți pacheţele mici, asigurându-vă că închideți capetele fiecărei frunze, prin apăsare. 
Luaţi oala de inox de la Karl Kruger și începeți să puneți sarmalele. Ţineţi cont de faptul că aveţi nevoie de o oală mare. Noi vă recomandăm această oală deoarece are baza încapsulată pentru conservarea energiei, mânere care nu se încălzesc şi capac cu orificiu pentru aerisire. În plus, se poate folosi pe toate sursele de gătit, inclusiv pe plitele cu inducţie. 

În partea de josa oalei, puneţi bucăţile de bacon afumate, apoi un strat de sarmale şi încă un strat de bacon sau de coaste de porc. De asemenea, adăugați, între straturi, felii de varză murată. După ce puneți toate sarmalele și baconul, coastele și varza tăiată, turnaţi, în oală, 500 de mililitri de saramură (acest lucru este opțional, dar este de preferat dacă vă place varza acră).
Lăsaţi la gătit aproximativ o oră, la foc mic. Luați o tigaie mică, topiți untura și prăjiți făina până se rumeneşte, adăugați boia și apă rece și faceți o cremă ("ajmbren"). Adăugați această compoziţie în oala cu sarmale și lăsaţi la foc între două și trei ore.
Înainte de a vă lăsa dominaţi de poftă, este bine să ştiţi că sarmalele sunt mai gustoase a doua zi. Puteţi mânca o săptămână întreagă din sarmalele pe care le-aţi gătit sau le puteţi păstra la congelator.
Drept garnitură, croaţii prepară cartofi în untură şi ceapă, mâncare pe care o numesc ”restani krumpir".


Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)  

Preparate de Crăciun din 20 de ţări de pe glob

Pentru majoritatea românilor, masa de Crăciun este pregătită potrivit tradiţiei şi presupune o muncă îndelungată. Acest lucru înseamnă ciorbă cu afumătură, sarmale cu mămăligă, răcituri şi friptură la tavă.
Dar cum se sărbătoreşte Crăciunul în alte ţări de pe glob? În acest articol vă prezentăm 20 de feluri de mâncare din Europa, Rusia, Africa şi alte ţări. Pentru voi, unele dintre preparate ar putea părea un sacrilegiu. De exemplu, în Spania se servesc ouă fierte şi supă cu mentă, însă toate sunt mâncăruri tradiţionale care prezintă importanţă pentru ei. Iar dacă doriţi ceva nou anul acesta, unele mâncăruri ar putea să deveni, de ce nu, o sursă de inspiraţie.

Finlanda 
În imaginea de mai jos, vă prezentăm o masă de Crăciun din Finlanda unde, un meniu obişnuit include, caserole de morcovi şi cartofi, salată Rosolli (sfeclă tăiată cubuleţe, morcovi, măr şi cartof, amestecate cu smântână), somon cu mărar şi o salată verde.


Anglia
Ne continuăm turul culinar în Anglia, unde aranjamentul culinar de mai jos presupune felii de carne de curcan, cârnaţi înfăşuraţi în bacon, morcovi, verdeaţă, sos de merişoare, păstârnac prăjit şi cartofi.


Australia
Crăciunul, în Australia, coincide cu cea mai călduroasă perioadă a anului, aşa că un grătar e la ordinea zilei. Acesta include friptură, cârnaţi, creveţi şi frigărui de pui, cartof dulce şi salată.


Rusia
Cea mai importantă sărbătoare în Rusia nu este Crăciunul, ci Anul Nou. În acea zi, ruşii se înfruptă din carne de porc cu paste, brânză, roşii, salată şi cârnaţi.


Spania
Pentru început, se serveşte o supă ciudată cu tăiţei şi ouă fierte, năut şi mentă. Apoi, un aranjament cu şuncă, Salchichón (un fel de cârnat afumat specific), manchego (un soi de brânză de oaie) şi creveţi. Aceste bucate sunt urmate de un muşchi de viţel marinat în suc de portocale care se serveşte cu rulouri de brânză mucegăită.


Filipine
Pui prăjit servit cu salată de cartofi, salată verde şi biscuiţi de orez, urmate, de obicei, de porc prăjit şi pancit malabon, un fel de mâncare preparat din tăiţei aromaţi cu seminţe de annatto şi preparat cu ouă, creveţi şi porc prăjit cu crustă.


Franţa
După brânză şi carne rece, urmează raţă cu jeleu sărat şi rulouri de varză umplute cu carne de porc tocată.


Ghana
În această regiune, masa festivă presupune grămăjoare de orez în supă cu nuci de palmier.


Estonia
Piept de raţă cu piure de cartofi, drept completare la o farfurie cu fructe de mare servite cu pâine din făină integrală, unt, maioneză de casă şi oţet de ceapă.


Statele Unite ale Americii
De Ziua Recunoştinţei, curcanul este principalul fel de mâncare. De Crăciun, americanii servesc somon cu piure de cartofi şi legume, după care urmează trei tipuri de plăcinte, pentru desert: cu mere, cu cireşe şi nuci pecan, toate combinate cu frişcă proaspătă.


Muntenegru
Aici avem găluşte varenyky, varză acră, peşte alb murat cu ceapă şi ciuperci murate, urmate de kutia – grâu gătit combinat cu miere, seminţe de mac, stafide şi nuci tocate.


Armenia
În această zonă, o legumă foarte apreciată de sărbători este dovleacul, denumit ghapama. Acesta este combinat, de obicei, cu curcan, orez, stafide şi miere.


Brazilia
Mâncarea tradiţională specifică acestei ţări poartă denumirea de Chester – un fel de carne de pasăre care arată precum o găină supradimensionată care se serveşte cu pacheţele prăjite de foietaj crocant umplute cu brânză topită, în prealabil.


Serbia
Pâinea preparată în casă este cel mai tradiţional aliment. Alăturat, se serveşte peşte, fasole coaptă şi ceapă.


Latvia
Diferite tipuri de legume murate, împreună cu carne afumată, cartofi, sauerkraut (un fel de varză murată) şi boabe de mazăre.


Argentina
În imaginea de mai jos, vă prezentăm un fel de mâncare rece denumit vitel toné, preparat din felii de carne de viţel cu sos de ton cremos; alături, puteţi vedea pui umplut cu şuncă, brânză şi ouă, o salată de cartofi cu morcovi, mazăre cu maioneză şi empanadas (plăcinte mici umplute cu carne şi aromate cu ceapă şi condimente).


Macedonia
Potrivit calendarului macedonian, ajunul Crăciunului se sărbătoreşte pe 6 ianuarie. Mâncarea tradiţională se compune din fasole, plăcintă de praz, castane fierte şi pâine.


Ucraina
Varenyky, un anumit tip de găluşte, este servit cu sos de ciuperci sau cu smântână. În mod tradiţional, pe masă trebuie să fie 12 feluri de mâncare, o lumânare şi o crenguţă din bradul de Crăciun. Totuşi, Marea Foamete din perioada 1932 – 1933 a produs schimbarea acestei tradiţii.


Croaţia
Pui prăjit servit cu cartofi copţi, ceapă şi morcovi, precum şi sarmale.


Mexic
În ajunul Crăciunului, se serveşte carne de curcan şi o supă mexicană specială denumită menudo, o băutură fierbinte (champurrado) iar ca desert, tortillas prăjite din făină, cu sos dulce deasupra. În ziua de Crăciun, se serveşte friptură de viţel cu rucola şi cartofi.



Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)  

joi, 30 noiembrie 2017

Cea mai gustoasă reţetă de fasole cu cârnaţi la tigaia de la Karl Kruger

Cârnaţii cu fasole se numără, după cum bine se ştie, printre mâncărurile tradiţionale româneşti. Şi nu este orice fel de mâncare, ci una cu adevărat gustoasă şi preparată, deseori, în casele românilor, chiar şi cu ocazia anumitor sărbători. Reţeta pe care v-o propunem, însă, este cu totul specială. Pe lângă fasole şi renumiţii cârnaţi, aceasta conţine şi numeroase ingrediente, care mai de care mai deosebite. În acest context, suntem tentaţi să îi dăm dreptate lui Jamie Oliver. "Deranjul de a-ţi prepara propria fasole fiartă merită în totalitate - aroma este incredibilă."

INGREDIENTE:

  • 30 ml ulei de măsline sau de rapiţă
  • 1 ceapă
  • 2 bucăţi medii de ţelină
  • Piper galben
  • 1 ardei roşu
  • 3 căţei mari de usturoi
  • 400 g chorizo
  • 400 g cârnaţi de porc
  • 2.5 g paprika dulce afumată
  • 2.5 g chimen măcinat
  • 15 g cimbru uscat
  • 125 ml vin alb
  • 2 x 400 g roșii cherry conservate sau tocate
  • 2 bucăţi de cimbru proaspăt
  • 1 cub concentrat cu gust de pui
  • 1 x 400 g fasole
  • 1 legătură arpagic (opţional)

  Tigaie adanca cu interior ceramic Karl Kruger, diametru 24 cm, seria Potsdam, inductieMOD DE PREPARARE:
1. Încălziţi uleiul de măsline sau de rapiță în tigaia adâncă cu interior ceramic de la Karl Kruger. Adăugați ceapa și gătiți ușor timp de
cinci minute. Adăugați țelina și ardeii și mai gătiți încă cinci minute.

2. Adăugați cârnații și prăjiți-i timp de cinci minute, apoi amestecați usturoiul, condimentele și cimbrul uscat și continuați să gătiți încă 1 - 2 minute sau până când aromele sunt eliberate.

3. Turnaţi vinul și utilizaţi o lingură de lemn pentru a îndepărta potenţialele resturi prinse de tigaie. Adăugaţi roșiile conservate și cimbrul proaspăt și lăsaţi să fiarbă. Fărâmiţaţi, în compoziţie, cubul concentrat cu gust de pui și amestecaţi.

4. Lăsaţi la foc timp de 40 de minute. Adăugaţi fasolea, amestecaţi și mai fierbeţi încă cinci minute. Îndepărtați fantele de cimbru, sezonați cu piper negru și serviți. Îndepărtați legăturile de cimbru, asezonați cu piper negru și serviți.
Voi ce rețete tradiționale preferați?

Pentru prepararea facilă a celor mai gustoși cârnați de casă, vă recomandăm aparatul de făcut cârnați de la Klausberg.

 Aparat de facut carnati Klausberg, inox, greutate 3 kg

Vă mai recomandăm:
Reţetă rapidă de miel la grătar

Pentru reţete, informaţii utile în bucătărie şi promoţii, abonaţi-vă la Newsletterul nostru. Totodată, veţi primi, pe e-mail, un cod de reducere de 5% valabil la orice comandă.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)