Această rețetă de banane la grătar este desertul perfect care poate fi preparat în aer liber. Cei care doresc să rămână în casă, pot folosi o tigaie grill. Pentru această rețetă, puteți folosi rom simplu, însă noi vă recomandăm Malibu, un rom tropical de Caraibe, cu extract de nucă de cocos. Acesta va da bananelor o savoare inegalabilă.
Rețetă pentru: 4 porții
Timp de preparare: 15 minute
INGREDIENTE:
- 30 ml rom
- 30 g miere
- 5 g scorțișoară măcinată
- 4 banane medii
- Înghețată de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Într-un castron mic, amestecați romul, mierea și scorțișoara. Tăiați bananele pe jumătate, în lungime, păstrând coaja.
Așezați bananele cu partea interioară pe grătar sau pe grill. Acoperiți și lăsați la gătit timp de 3 minute. Întoarceți-le și, cu o perie sau o spatulă de silicon, ungeți-le cu amestecul de miere. Acoperiți și mai lăsați-le 5-6 minute sau până când se frăgezesc.
Decojiți bananele.
Serviți imediat cu înghețată.
Într-un castron mic, amestecați romul, mierea și scorțișoara. Tăiați bananele pe jumătate, în lungime, păstrând coaja.
Așezați bananele cu partea interioară pe grătar sau pe grill. Acoperiți și lăsați la gătit timp de 3 minute. Întoarceți-le și, cu o perie sau o spatulă de silicon, ungeți-le cu amestecul de miere. Acoperiți și mai lăsați-le 5-6 minute sau până când se frăgezesc.
Decojiți bananele.
Serviți imediat cu înghețată.
Sursă: www.tasteofhome.com
Vă puteți satisface pofta de dulce preparând și alte deserturi. Iată ce vă recomandăm:
Pentru reţete, informaţii utile şi promoţii, vă invităm să vă abonaţi la newsletterul nostru.
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)
Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu multe informaţii şi ponturi utile în bucătărie. Un Like ar fi binevenit :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu